По телефона за продаван гараж: Аз съм сапьор и ще те гръмна!

България
12.07.2019 | 14:00 ч.

 

Озадачаващ случай влиза във Великотърновския районен съд. П.Б. бил ангажиран от негови роднини с продажбата на гаража им. На 1 април тази година около обяд по мобилния телефон му се обадил мъж, който се представил като В.Д., съсед по продавания гараж. Мъжът поискал подробности относно цената на гаража, условията и т.н., като П.Б. му отговорил на всички въпроси. Малко по-късно през деня В.Д. отново се обадил по телефона на П.Б., но този път се държал агресивно - заплашил го, че ще скандира пред гаража, ако пред него не бъде изчистено, и че ако не вземе мерки, нещата ще станат много сериозни.

 

В 17.45 часа В.Д. отново се обадил на П.Б., като в разговора му заявил, че „ситуацията е много сериозна" и че „той е сапьор и ще го гръмне". П.Б. му обяснил, че след 15 минути ще се намира в гаража и ако желае може да отиде на място, за да се разберат. Около 18 часа П.В. бил в гаража и го почиствал. Докато отивал до контейнера за отпадъци, бил пресрещнат на улицата от В.Д. видимо пиян, който след като го забелязал, извадил пистолет от чанта си, насочил го срещу него и го заплашил с убийство. Такова е и обвинението срещу "каубоя" - заплахи с убийство.  Нещата може би се обясняват с това, че обвиняемият е бил пиян. Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда. Снимката е илюстративна от Интернет.

 

 
Печатни издания
Най-четени

Виц на деня

След като излетял пътнически самолет, командирът обявил по микрофона маршрута и времетраенето на полета, но забравил след това да изключи микрофона. Всички разговори в кабината се чували в салона. Вторият пилот попитал: "Командир, сега какво ще правим?". Командирът отговорил: "Ще пием по едно кафе, а после ще изчукаме Старшата стюардеса!" Стюардеста, която поднасяла закуски на пътниците в салона, чула какво си говорят в кабината и се затичала да предупреди пилотите, че всичко се чува в салона. Но се спънала и паднала на пътеката. Възрастна жена и помогнала да стане, и й казала: "Не бързай баби! Те казаха, че първо кафе ще пият!"

АРХИВ | изберете две дати