Пиян тираджия от Силистренско пробва да купи катаджии със 100 лв.

Крими
29.01.2020 | 11:37 ч.

Вчера служители на РУ – Бяла, при осъществяване на пътен контрол на главен път І-5 / гр. Русе - гр. Велико Търново, в района на км 49+400, са спрели за проверка ТИР, управляван от 54-годишен мъж от силистренско село.

Мъжът е бил поканен от униформените до служебния автомобил да предостави документите си за извършване на проверка и за проба за употреба на алкохол. При последвалата проверка с техническо средство, уредът отчел 1.32 на хиляда концентрация на алкохол в издишания въздух от водача, съобщиха от ОДМВР-Русе.

След проверката за алкохол, шофьорът хвърлил през отворената предна дясна врата на служебния автомобил няколко банкноти в български лева с номинал от по  5 и 10 лева. За случая е уведомена дежурната част на районното управление и са предприети необходимите действия по документирането му.

На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група на ОДМВР-Русе. Установено е, че хвърлените банкноти са на обща стойност 100 лв. Те са иззети от разследващите. На водача са съставени съответните актове за установяване на административни нарушения. По случая е започнато бързо производство.

 
Печатни издания

Най-четени

Виц на деня

Габровец купува обеци за подарък.

- За Св. Валентин ли са?

- Едната. Другата - за Осми март. 

 

 

АРХИВ | изберете две дати