Откриха убита 49-годишна силистренка, има задържан

Крими
28.10.2014 | 11:03 ч.

На 24 октомври в жилищен блок в Силистра е бил открит трупът на 49-годишна жена, съобщиха от полицията, след като медиите първо чуха новината от градската клюка. След направения оглед по трупа били открити следи от насилие. По случая бил задържан 49-годишният С.С., заподозрян като извършител, допълват оскъдната си информация от полицията.

Разследването продължава под ръководството на Окръжната прокуратура, образувано е досъдебно производство.

По неофициална информация убитата е позната на силистренци. Дълги години тя продаваше гевреци пред Художествената галерия. Най-вероятно става дума за битов скандал, завършил трагично за жената.

 
Печатни издания
Най-четени

Виц на деня

След като излетял пътнически самолет, командирът обявил по микрофона маршрута и времетраенето на полета, но забравил след това да изключи микрофона. Всички разговори в кабината се чували в салона. Вторият пилот попитал: "Командир, сега какво ще правим?". Командирът отговорил: "Ще пием по едно кафе, а после ще изчукаме Старшата стюардеса!" Стюардеста, която поднасяла закуски на пътниците в салона, чула какво си говорят в кабината и се затичала да предупреди пилотите, че всичко се чува в салона. Но се спънала и паднала на пътеката. Възрастна жена и помогнала да стане, и й казала: "Не бързай баби! Те казаха, че първо кафе ще пият!"

АРХИВ | изберете две дати