Издирват заподозрян в убийството на 38-годишна жена

Крими
10.05.2019 | 18:14 ч.

43-годишният Стоян Георгиев Зайков от  Костенец е издирван във връзка с разследване на убийството на 38-годишна жена, извършено тази сутрин в града.

Около 8.40 часа тази сутрин на телефон 112 е подаден сигнал за жена в безпомощно състояние, намерена в близост до дома й в града . На място са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. Констатирана е смъртта на младата жена. Извършен е оглед, предприети са оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия за изясняване на случая. Образувано е досъдебно производство.

Най-вероятно убийството е станало през нощта или ранните часове на деня. По непотвърдена информация на NOVA 15-годишното дете на убитата жена е видяло кървави следи в една от стаите. Преди това пък имало скандал между родителите му. Когато видяло кръвта, жената не е била в дома им. Бащата също липсвал, съобщават от NOVA.

Тялото е открито малко по-късно на улицата в близост до дома им.

Хората, които разпознават издирвания и имат информация къде може да бъде открит, да позвънят на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност.